Blog

September 26, 2016 Srdjan Miletic

E&E na LinkedIn-u

Od sada možete pratiti naše aktivnosti i na LinkedIn-u takođe.

March 16, 2016 Srdjan Miletic

Dan za kuglanje

Zaposleni u Elemelgu proveli su još jedno nezaboravno veče u kuglani “Žabac”. Uz dobro raspoloženje i po koju čašicu rakije, čunjevi su padali kao pokošeni. Naravno, iako to nije bitno, znalo se unapred ko će biti najbolji. Čestitke pobedniku!

March 4, 2016 Srdjan Miletic

Sportski duh naše kompanije

U cilju boljeg raspoloženja i fizičke kondicije naših kolega, pored godišnje pretplate na bazen u Košutnjaku, od danas u firmi imamo na raspolaganju i trenažni bicikl.  Nadamo se da će biti korišćen na opšte zadovoljstvo svih zaposlenih.

December 2, 2015 admin

Nova veb strana, nove sekcije

Naša osvežena veb strana je bila u izradi nekoliko meseci i sada je konačno tu. Ideja da se napravi nešto novo, unapređeno, rođena je pre skoro godinu dana. Zahvaljujući meni potrajalo je više nego što smo planirali.

I naravno, posao nije završen jer tek treba ubaciti podatke, sveže vesti, nove projekte. Posebno, imamo mogućnost i da postavljamo dokumente za preuzimanje, pa ćemo se lakše i pohvaliti i obezbediti možda i koju korisnu informaciju.

Ono što je takođe novo je i posebna sekcija, koju smo nazvali “blog”, mada izgleda zapravo i neće biti pravi blog. U svakom slučaju, još nemamo velike ideje o tome kako ćemo ovu sekciju koristiti. Moja glavna ideja je bila da se opustim stranicu i naš, ponekad i konzervativni, biznis. Videćemo kako će da funkcioniše.

Barem sada ima ovaj jedan unos, ili “post”.