Vaš partner za novu energiju

ELEM & ELGO d.o.o. je porodično preduzeće osnovano 1993 godine.

Našim partnerima pružamo konsultantske, projektantske i inženjering usluge na projektima u oblasti energetike, od studija izvodljivosti do nadzora nad izgradnjom. Ponosni smo na naše lokalno i međunarodno iskustvo na projektima dalekovoda, kablovskih vodova, trafostanica, industrijskih objekata i objekata u infrastrukturi.

Možemo postati vaš partner za novu energiju.

Vesti

August 25, 2019

Prvi projekat u Švedskoj – Konsultantske usluge na projektu izgradnje 400 kV dalekovoda Snösätra – Ekudden

Naši inženjeri biće deo tima Vattenfall Services i ASTM AB koji će pružati konsultantske usluge tokom radova na izgradnji 400kV dalekovoda Snösätra – Ekudden.

Detaljnije...
August 5, 2019

Veliki uspeh H-Bridges tima ETF-a

Sa ponosom možemo da objavimo da je H-Bridges tim ETF-a osvojio prvo mesto na najvećem svetskom univerzitetskom takmičenju u oblasti inovativnih i energetski efikasnih rešenja […]

Detaljnije...
November 1, 2018

Konsultantske usluge na projektu izgradnje 400 kV dalekovoda TS Kragujevac 2 – TS Kraljevo 3 i proširenja trafostanica Kragujevac 2 i Kraljevo 3

Konzorcijum AF Consult Svitzerland i ELEM & ELGO potpisali su ugovor sa srpskim operatorom prenosnog sistema Elektromreža Srbije za konsultantske usluge na projektu izgradnje 400 kV dalekovoda TS Kragujevac 2 – TS Kraljevo 3 i proširenja trafostanica Kragujevac 2 i Kraljevo 3.

Detaljnije...

Partners:

Elektromreža Srbije

Elektroprivreda Srbije (EPS)

Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES)

Putevi Srbije

Georgian State Electrosystem JSE

Elektroprenos BiH

WYG International

Mott MacDonald

COWI

Korona d.d.

Institut za puteve a.d.

Telegroup d.o.o.