Vaš partner za novu energiju

ELEM & ELGO d.o.o. je porodično preduzeće osnovano 1993 godine.

Našim partnerima pružamo konsultantske, projektantske i inženjering usluge na projektima u oblasti energetike, od studija izvodljivosti do nadzora nad izgradnjom. Ponosni smo na naše lokalno i međunarodno iskustvo na projektima dalekovoda, kablovskih vodova, trafostanica, industrijskih objekata i objekata u infrastrukturi.

Možemo postati vaš partner za novu energiju.

Vesti

December 29, 2020

Priznanje

Predstavlja nam veliku čast i zadovoljstvo što smo bili u mogućnosti da podržimo naše mlade i talentovane kolege sa Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. U […]

Detaljnije...
April 9, 2020

Vanredno stanje zbog epidemije korona virusa

Izmenjeni radni uslovi u našoj firmi usled vanrednih okolnosti učinili su da posao otežanim, ali ne i neizvodljivim. Svaka čast svima na trudu!

Detaljnije...
April 6, 2020

Ugovor za konsultantske usluge na projektu povezivanja budućeg Vetroparka Bašaid na elektroprenosnu mrežu Srbije

U martu 2020. godine, potpisali smo novi ugovor za konsultantske usluge na projektu povezivanja budućeg Vetroparka Bašaid na elektroprenosnu mrežu Srbije. Sa kolegama iz kompanije Global Substation Solutions d.o.o. pružićemo podršku klijentu (Bašaid Wind d.o.o.) da projekat izgradnje priključnog dalekovoda i priključno razvodnog postrojenja 110kV što efikasnije pribiližimo fazi izgradnje.

Detaljnije...

Partners:

Elektromreža Srbije

Elektroprivreda Srbije (EPS)

Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES)

Putevi Srbije

Georgian State Electrosystem JSE

Elektroprenos BiH

WYG International

Mott MacDonald

COWI

Korona d.d.

Institut za puteve a.d.

Telegroup d.o.o.